مرکز ضد تروریسم ایران

centeral Terrorism unit of iran

مرکز ضد تروریسم ایران

centeral Terrorism unit of iran

در این وبلاگ سعی داریم به مسائل بسیار مهم روز دنیا از جمله مسائل تروریستی،امنیتی،سیاسی،فراماسونری،شیطان پرستی بپردازیم.از مطالعه مقالات ما ضرر نخواهید کرد.

طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه

                     

یکی از مهم‌ترین مسائلی که در بقاء یک سیستم مطرح است، مسئله تهدیدات سیستم و چگونگی پاسخ به آن است که در حوزه «تهدیدشناسی» مورد بررسی قرار می‌گیرد.حال اگر گونه خاصی از سیستم که اجزای آن انسان‌ها می‌باشند را مدنظر قرار دهیم، اشاره به سیستمی پویا و زنده خواهیم داشت که تحت عنوان «جامعه بشری» شناخته می‌شود.از آنجا که جامعه بشر نیز از قواعد کلی حاکم بر سیستم‌ها مستثنی نیست پس مسئله تهدید برای آن نیز مطرح است. اما به دلیل اینکه تهدید انسانی میان جوامع مخنلف بشری به شکل آگاهانه و عمدی صورت می‌پذیرد، از این رو تهدید ماهیت تصادفی (از منظر اختیارات انسان) نخواهد داشت و بطور ویژه با کلمه «دشمن» عنوان می‌گردد و به حوزه تخصصی بررسی و شناسایی آن، «دشمن‌شناسی» گفته می‌شود.

جمهوری‌اسلامی ایران نیز با عنوان کشوری که ماهیت توحیدی و دینی را بعنوان اساس تشکیل حکومت و جامعه مدنظر دارد، همانند دیگر جوامع بشری دارای دشمنانی است که باید به آنها پرداخته شود.

ضرورت این مسئله حتی در کلام عالی‌ترین مقام سیاسی کشور، امام خامنه‌ای نیز بارز است و لفظ دشمن یکی از پر تکرارترین الفاظ در بیانات ولی امر مسلمین می‌باشد.

اما نکته حائز اهمیت اینست که پس از درک اهمیت والای دشمن‌شناسی، چگونه به آن باید پرداخت که هم جامعیت داشته باشد و هم با حدأقل خطا، بررسی‌ها به نتیجه برسد؟

بطور اجمالی در پاسخ به پرسش فوق اشاره می‌گردد که از میان دیگر جوامع بشری، ابتدا باید مصادیق حکومت‌هایی که احتمال دشمنی از سوی آنها وجود دارد را لیست نموده و سپس برای هر مورد با اطلاعات کامل و موثق به «ریشه‌شناسی» پرداخت.

در حوزه دشمن‌شناسی، بخش ریشه‌شناسی تقریباً مهم‌ترین بخش است که دارای زیربخش‌های متعددی می‌باشد اما بطور خاص دو زیر بخش بیش از دیگر آنها دارای اهمیت است:

الف) ریشه‌های دشمن

ب) ریشه‌های دشمنیِ دشمن

در زیر بخش ریشه‌های دشمن به بررسی پایه‌های اصالت دشمن در کلیه زمینه‌ها اعم از تاریخی، سیاسی، پارادایمی، استراتژیک، دکترینال، اقتصادی، فرهنگی، نظامی و امنیتی، علمی، اجتماعی، فلسفی، عقاید، نگاه دینی و مذهبی، قومیت و نژادها و … پرداخته می‌شود که بدین طریق در می‌یابیم «وضعیت فعلی دشمن بر چه گذشته و روندی از تغییرات استوار گشته است».

در زیربخش ریشه‌های دشمنیِ دشمن، به این سؤال پاسخ داده می‌شود که «دشمن مفروض با گذشته و اصول خاصش، به چه دلایل و انگیزه‌هایی به دشمنی با جمهوری‌اسلامی ایران پرداخته است؟»

مصادیق اصلی دشمن برای بقاء کشور عزیزمان، موجودیت‌های سه‌گانه انگلیس، آمریکا و اسرائیل هستند که محور اصلی دشمنی بر ضد جمهوری‌اسلامی ایران می‌باشند و همواره بواسطه تحریک یکی از سه کشور فوق است که دیگر کشورها به خصومت علیه ایران پرداخته‌اند و دلیل اصلی این دشمنی، نه در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و … است بلکه در تضاد پارادایم و جهان‌بینی می‌باشد. کشورهای سه‌گانه فوق در مقام رهبرانی هستند که ولایت شیطان را بر خود پذیرفته‌اند در حالیکه جمهوری‌اسلامی دقیقاً در نقطه مقابل، امام و امت خویش را تحت ولایت الله هدایت می‌کند. از این رو تقابل و دشمنی میان کشورهای فوق و ایران، تقابل حق و باطل است و مسلماً این دشمنی هرگز از بین نخواهد رفت مگر زمانی که یکی از طرفین پارادایم طرف مقابل را بپذیرد.

از آنجا که حوزه تخصصی پایگاه بررسی و شفاف‌سازی آژانس امنیت ملی آمریکا، بررسی دکترینال سیستم سایبرنتیک و نبردگاه سایبر است، با گزاره‌هایی که ذکر شد به دشمن‌شناسی از منظر سایبر پرداخته می‌شود.

ایالات متحده آمریکا بعنوان شیطان بزرگ و مستکبر جهانی، عمده توان اطلاعاتی – استراتژیکی‌اش که در تصمیم‌گیری کلیه نهادهایش از جمله ریاست‌جمهوری، سنا، کنگره، ارتش، وزارت دفاع، مراکز عالی تصمیم‌سازی و … دخیل هستند و پایه اطلاعاتی تصمیمات بزرگ و کوچک تمامی دستگاه‌های رسمی و غیر رسمی را شامل می‌شوند، از طریق «جامعه اطلاعاتی»۱ کسب می‌کند.

جامعه اطلاعاتی آمریکا شامل ۱۶ سازمان اطلاعاتی است که تحقق سیستم سایبرنتیک در حکومت این کشور را رقم زده‌اند.

این ۱۶ سازمان به شرح زیر هستند:

مدیریت اطلاعات ملی ایالات متحده آمریکا۲

آژانس اطلاعات دفاعی ایالات متحده آمریکا۳

آژانس اطلاعاتی نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا۴

آژانس اطلاعاتی نیروی زمینی ایالات متحده آمریکا۵

آژانس اطلاعاتی نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا۶

آژانس اطلاعاتی نیروی گارد ساحلی ایالات متحده آمریکا۷

آژانس اطلاعاتی نیروی زیردریایی ایالات متحده آمریکا۸

آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا۹

آژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا۱۰

اداره تحقیقات فدرال۱۱

دفتر شناسایی ملی ایالات متحده آمریکا۱۲

آژانس اطلاعاتی هوا-فضایی ملی ایالات متحده آمریکا۱۳

وزارت امنیت داخلی ایالات متحده آمریکا۱۴

وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا۱۵

وزارت خزانه داری ایالات متحده آمریکا۱۶

وزارت انرژی ایالات متحده آمریکا۱۷

سازمان‌های فوق هر کدام موظف به مأموریت‌های کلان ویژه و جداگانه‌ هستند اما نکته بسیار حائز اهمیت اینست که بخش زیادی از اطلاعات پایه همین سازمان‌های اطلاعاتی، از یک سازمان خاص دیگر تأمین می‌شود و آن سازمان آژانس امنیت ملی است که خودش عضوی از جامعه اطلاعاتی است. 

در واقع اگر در برآورد اطلاعاتی دفاعی، سازمان DIA موفق عمل کند نتیجه موفقیت NSA در تأمین اطلاعات لازم آن است و اگر CIA در بیرون و درون مرزهای آمریکا، موارد عملیاتی‌اش را بخوبی بتواند شناسایی کند، حاصل نظارت دقیق NSA بر حوزه‌های مد نظر است. و به همین ترتیب دیگر سازمان‌های جامعه اطلاعاتی بخش مهمی از اطلاعات پایه را از NSA کسب می‌کنند.

پس روشن است که باید به جامعه اطلاعاتی ایالات متحده به عنوان موردی خاص از ویژگی‌های دشمن توجه شود و از این رو لازم است که ریشه‌شناسی آن صورت گیرد.

در حال حاضر بارزترین و مطرح‌ترین دشمن جمهوری‌اسلامی ایران، ایالات متحده آمریکا است اما اصلی‌ترین دشمن، انگلیس است و حتی بسیاری از جهت‌دهی‌ها به آمریکا توسط انگلیس انجام می‌گیرد.

نکته بسیار مهم اینست که ریشه بسیاری از توانمندی‌های استراتژیک، تاکتیکی و تکنیکی آمریکا از تجربیات و طرح‌ریزی‌های انگلیس نشأت می‌گیرد که جامعه اطلاعاتی آمریکا نیز از این دسته است.

کشور انگلیس دارای مخوف‌ترین و قدیمی‌ترین سیستم اطلاعاتی عصر جدید است. سازمان اطلاعاتی که قدمت مستند آن به چهار قرن می‌رسد. یکی نمونه از حرکات اطلاعاتی این سازمان، نفوذ «مستر همفر»۱۸ در منطقه جنوب غرب آسیا و ریشه‌گذاری یک انحراف عظیم در اسلام است که امروز پس از سیصد سال با نام وهابیت، جنایات بیشماری را در سراسر جهان اسلام علیه تشیع و تسنن صورت می‌دهد.

کلیه امور اطلاعاتی لازم در همه حوزه‌های امپراطوری بریتانیای سابق توسط سازمان اطلاعاتی بریتانیا انجام می‌شد. مواردی نظیر جاسوسی سیاسی، اقتصادی، مذهبی، فرهنگی، اجتماعی تا تهیه اطلاعات و گزارش‌های دفاعی و نظامی بر عهده این سازمان بوده است. اما با ورود به قرن بیستم میلادی و گسترده شدن اطلاعات کشورها از یک طرف و تخصصی شدن و عمیق شدن هر حوزه اطلاعاتی از سوی دیگر، این نیاز در انگلیس احساس شد که تخصص‌گرایی و تفکیک حوزه‌های اطلاعاتی را در سازمان اطلاعاتی بریتانیا صورت دهد. از این رو مفهوم «اطلاعات نظامی»۱۹ مطرح گردید و سازمان اطلاعات سابق انگلیس به چندین سازمان مستقل با تخصص‌های جداگانه تقسیم گردید.

این مجموعه سازمان‌ها در عین حالی که مجزا هستند اما یکپارچگی اطلاعاتی را بصورت مستمر حفظ می‌کنند. به مجموعه این سازمان‌ها «جامعه اطلاعات نظامی» گفته می‌شود که با نماد «MI» نشان داده می‌شود و هر سازمانی جدا از اسم اصلی‌اش، دارای یک شناسه منحصر بفرد در سیستم MI است. 

بطور خلاصه، اعضای جامعه اطلاعات نظامی انگلیس و مأموریت‌ هر کدام عبارتند از:

MI1: سازمان پایه و مرکزی در جامعه اطلاعات نظامی انگلیس که همان GCHQ، سرفرماندهی ارتباطات دولتی بریتانیا است که ریاست سازمان‌های پنج چشم را بر عهده دارد و بزرگترین خطر در تاریخ بشریت را برای مردم جهان ایجاد نموده. 

این سازمان پس از کسب دهه‌ها تجربه و ثبات، نمونه خودش را در آمریکا با عنوان NSA راه‌اندازی نمود و سپس در دیگر کشورهای آنگلوساکسون این عمل را انجام داد تا نهایتاً سیستم پنج چشم و پروژه اشلون را رقم زد.

MI2 و MI3: سازمان ژئوپلیتیک و جغرافیای نظامی

MI4: سازمان جغرافیای نظامی با شیوه GIS و GPS

MI5: سازمان «سرویس امنیتی»۲۰ داخلی انگلیس

MI6: سازمان «سرویس اطلاعات مخفی»۲۱ خارجی انگلیس

MI7: سازمان تبلیغات و سانسور. شبکه BBC بعنوان یک شبکه نظامی با مأموریت اثرگذاری بر افکار عمومی جهان، تحت امر این سازمان است.

MI8: سازمان خدمات امنیت رادیویی

MI9: سازمان «کمک به مقاومت»

MI10: سازمان «تحلیل و تکنیک سلاح»

MI11: سازمان «امنیت نظامی»

MI12: سازمان «سانسور اطلاعات نظامی»

MI14: این سازمان در هر دوره زمانی، میزکار دشمن اصلی انگلیس است.

در زمان جنگ جهانی دوم این سازمان به میز کار آلمان اختصاص داشت که پس از نابودی آلمان نازی بظاهر تعطیل شد اما  در واقع به دیگر دشمنان مهم انگلیس پرداخت. در حال حاضر این سازمان، میز کار جمهوری‌اسلامی ایران است.

MI15: سازمان عکس‌های هوایی، فضایی و ماهواره‌ای

MI16: سازمان «تحقیقات دانش اطلاعات» 

MI17: دبیرخانه

MI18: این سازمان سری است و اطلاعاتی از آن در دست نیست

MI19: سرویس ویژه یازجویی و اعتراف‌گیری از زندانیان نظامی و امنیتی

    

هر کدام از سازمان‌های فوق، سیستم مشابه‌شان را در آمریکا و دیگر کشورهای آنگلوساکسون ایجاد نموده‌اند.

بعنوان مثال در ایالات متحده آمریکا، همانطور که گفته شد، آژانس امنیت ملی (NSA) توسط سرفرماندهی ارتباطات دولتی  (GCHQ) انگلیس ایجاد شد، سازمان اطلاعات مرکزی (CIA) با الگوگیری از سرویس اطلاعات مخفی (MI6) تأسیس شد و اداره تحقیقات فدرال (FBI) به کمک MI5 راه‌اندازی گردید. 

شاید تعجب کنید اگر بدانید فضای سایبر جهانی توسط انگلیس کنترل می‌شود و نقطه مرکزی آن منطقه Bude در خاک این کشور است و سیستم آژانس امنیت ملی آمریکا سطح بعدی در جهان است.

همچنین موجب تعجب است اگر بدانید آژانس امنیت ملی به عنوان یک سازمان بظاهر مستقل آمریکایی، به «کمیته اطلاعات مشترک»۲۲ انگلیس گزارش می‌دهد. 

باعث شگفتی است اگر بدانید بزرگترین پروژه جاسوسی تاریخ بشریت با عنوان «تمپورا»۲۳ یک پروژه انگلیسی است و توسط سرفرماندهی ارتباطات دولتی محقق شده و پروژه پریسم آژانس امنیت ملی که افشای آن توسط اسنودن موجی از اعتراضات را در اروپا و آمریکا برانگیخت، تنها قسمت کوچکی از تمپورای انگلیسی‌ها بوده.

باعث حیرت است اگر بدانید «ادوارد اسنودن»۲۴ مأمور موقت اطلاعات آژانس امنیت ملی آمریکا، تعمداً توسط خود آژانس موظف شد به اجرای نمایش جهانی افشاگری تا با مطرح شدن نام NSA و قربانی شدن آن، سرفرماندهی ارتباطات دولتی از خطر افشا و رسانه‌ای شدن محفوظ بماند که همین‌گونه شد.

و مورد مهم دیگری که بسیار جای تأمل دارد، دستان پشت پرده و مخفی انگلیس در هدایت پروژه استاکس‌نت علیه تأسیسات اتمی ایران است.

—————————————————————

۱- US Intelligence Community

۲- Director of National Intelligence

۳- Defense Intelligence Agency

۴- U.S. Air Force, Intelligence, Surveillance and Reconnaissance

۵- U.S. Army, Army Military Intelligence

۶- U.S. Navy, Naval Intelligence

۷- U.S. Coast Guard, Coast Guard Intelligence

۸- U.S. Marine Corps, Marine Corps Intelligence Activity

۹- Central Intelligence Agency

۱۰- National Security Agency

۱۱- Federal Bureau of Investigation

۱۲- National Reconnaissance Office

۱۳- National Geospatial Intelligence Agency

۱۴- Department of Homeland Security, Intelligence and Analysis

۱۵- Department of State, Intelligence and Research

۱۶- Department of Treasury, Office of Intelligence and Analysis

۱۷- Department of Energy, Office of Intelligence and Counterintelligence

۱۸- Mr. Hamfer

۱۹- Military Intelligence

۲۰- Security Service

۲۱- Secret Intelligence Service

۲۲- Joint Intelligence Committee

۲۳- Tempora

۲۴- Edward Snowden

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۲۲
امین رومانو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی